Broj blokiranih računa u Sloveniji prepolovljen u godinu dana

Bez autora
Jan 09 2012

Broj blokada transakcijskih računa slovenskih poduzeća u prosincu prošle godine bio je znatno manji u odnosu na prosinac 2010. godine, govore podaci društva Bonitetna hiša I. U prosincu lani bilo je blokirano ukupno 3045 transakcijskih računa, dok je njihov broj godinu dana ranije iznosio 6693. U usporedbi sa studenim 2011. broj blokiranih računa neznatno se povećao. Od početka krize do danas poslovanje društava se poboljšalo, a njihove se politike promijenile upravo s namjerom opstanka na tržištu. Sadašnji položaj poduzeća nikako nije zavidan, no sve je jasnije da de prva selekcija vjerojatno gotova.

Broj blokiranih računa u Sloveniji prepolovljen u godinu danaBroj blokada transakcijskih računa slovenskih poduzeća u prosincu prošle godine bio je znatno manji u odnosu na prosinac 2010. godine, govore podaci društva Bonitetna hiša I.

U prosincu lani bilo je blokirano ukupno 3045 transakcijskih računa, dok je njihov broj godinu dana ranije iznosio 6693. U usporedbi sa studenim 2011. broj blokiranih računa neznatno se povećao.

Od početka krize do danas poslovanje društava se poboljšalo, a njihove se politike promijenile upravo s namjerom opstanka na tržištu, pojašnjava Neli Trošič iz spomenutoga društva. Sadašnji položaj poduzeća nikako nije zavidan, no sve je jasnije da de prva selekcija vjerojatno gotova, zaključuje Trošič.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik